İnkılap İlkokulu

Vizyon: Öğrenmeyi bir amaç olarak benimsemiş, yeteneklerinin farkında olan ve bunları geliştirmeyi hedefleyen, çağın getirdiği donanımlara sahip, kendisi ve toplumu ile barışık, kendine güvenen, üretken, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan gençleri yetiştiren bir okul olmaktır. T.C.´nin temel değerlerine ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne inanmış bireyler olarak yetiştirmeyi temel ilke sayarız.Türkçenin okunması ve yazılması ortak değerimizdir.Bütün çalışmalarımızın temeli öğrencilerimizdir. ´ben´ değil ´biz´ duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız.

Misyon: Başta öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak. onların bilgili, becerili, kendisine güvenen Türk Milli Eğitiminin hedeflediği istendik davranışlara sahip olmuş, Milletin ve Devletin ilerlemesi için gerekli bilgilerle donatılmış genç beyinleri ülkemizin geleceğine hazırlamak için varız

Saatler: Tam Gün :08:30-13.30
Isınma: DoğalGaz
Yabancı Dil: ingilizce